15 maart 2020 20:19

FAQ – Vraag en antwoord – Protocol Covid-19

Zie hier beneden de meest gestelde vragen betreft het Covid-19 besluit vanuit de RIVM en wat dit voor jou betekend bij Dance Fitness Studio Dance No Limit.

VRAAG: Tot wanneer is DNL gesloten?
ANTWOORD: Van maandag 16 maart tot maandag 6 april.

VRAAG:Wat gebeurd er met mijn lidmaatschap/contributie?
ANTWOORD: De contributie loopt door aangezien wij met het complete team No Limit @home workouts (digitale lessen) voor jullie hebben gemaakt. Inschrijven werkt op dezelfde manier zoals jullie gewend zijn, zie volgende vraag & antwoord. 
Dit geldt voor zowel de maand – & jaarlidmaatschappen als voor de rittenkaarten.

VRAAG:Hoe schrijf ik mij in voor de digitale lessen?
ANTWOORD:Jullie schrijven je gewoon in via het portaal Fitmanager zoals jullie gewend zijn en krijgen een uur voordat de les plaatsvind een unieke en persoonlijke link waarmee je toegang krijgt tot de No Limit @home workouts.
Een uur nadat de les is afgelopen wordt de video weer geannuleerd.

VRAAG: Wordt er compensatie gegeven na sluiting van onze studio?
ANTWOORD: In onze lidmaatschappen garanderen wij 48 lesweken per jaar. Daarmee hebben wij in deze situatie natuurlijk wat speling. Natuurlijk vinden wij het minstens net zo erg dat we geen lessen kunnen aanbieden gedurende deze periode en gaan buiten het feit dat we online lessen aanbieden via ons portaal alsnog voor jullie op zoek naar een extra en passende compensatie voor het missen van onze live lessen. Hier komen wij natuurlijk (uiterlijk)in de eerste week van april op terug. 

VRAAG: Kan Dance Fitness Studio Dance No Limit mijn lidmaatschap door deze maatregel bevriezen?
ANTWOORD: Op basis van de huidige situatie kunnen we helaas je lidmaatschap niet bevriezen. Lees vorige vraag & antwoord.

Houd onze website en nieuwsbrief aandachtig in de gaten voor updates. Achter de schermen blijven wij voor jullie aan het werk om het voor iedereen leuk te houden. 

Heb je nog andere vragen die hier boven niet vermeldt zijn? 
Neem dan contact op via onze WhatsApp service 0631000663. Vanwege de drukte kan het zijn dat we iets later reageren dan normaal. 

Met sportieve groet,

Jowen Gaasbeek 
Dance Fitness Studio Dance No Limit 

Group Fitness Studio No Limit > News > FAQ – Vraag en antwoord – Protocol Covid-19