4 september 2022 19:09

De Dansmarathon Kids

Oktober ’22, danskoppel #66 Bechir en Johanna hielden het maar liefst 50 uur vol gedurende de Dansmarathon die overigens 3 dagen live te volgen was via Sbs6.

Voordat ze aan De Dansmarathon konden deelnemen moesten ze natuurlijk deelnemen aan een auditie. Ze werden door een jury beoordeeld. tijdens een auditie dans, werden we geïnterviewd en kregen we de ultieme test of we konden blijven bewegen op muziek waar we ons niet op voorbereid hadden. Kortom tijdens de auditie werd gekeken of ze de grote wel aankonden.

De Dansmarathon was een intens mooie en bijzondere ervaring en eentje om nooit meer te vergeten maar nu is het de beurt aan JULLIE!

In januari 2023 organiseert NL-GROUPFITNESS namelijk een Dansmarathon kids/jeugd editie waar alle kids in Reuver en omstreken zich voor in kunnen en mogen schrijven.

Voorafgaand vinden “DE AUDITIES” plaats en willen we de kids & jeugd op een recreatieve manier laten ervaren wat Bechir en Johanna ook hebben meegemaakt tijdens “De weg naar de Dansmarathon”

De auditie vind plaats op zondag 18 september aanstaande, zie hier beneden alle informatie en de mogelijkheid om je in te schrijven als duo:
Let op! We hebben een maximaal aantal plekken! Wees er dus op tijd bij!

Datum en tijd:
Zondag 18 september – 13:00 -17:00 uur
Programma*:
12:15 uur | Registratie auditie – uitdelen rugnummers (ouders zijn hier nog toegestaan)
13:00 uur | Kennismaking
13:15 uur | Start groepsauditie
14:15 | Start duo audities
16:00 – 17:00 uur | Duo Photoshoot door Stormphotographs
(*Tijden kunnen afwijken van het programma, afhankelijk van de aantal inschrijvingen). Tussen de duo audities door moeten de duo’s op elkaar wachten en worden tussendoor mogelijk geïnterviewd.
(Vanaf de kennismaking om 13:00 uur zijn toeschouwers en ouders helaas niet meer toegestaan, bij De Dansmarathon in januari is publiek echter wel meer dan welkom).

Wat verwachten we van jou/jullie als deelnemer(s) tijdens de auditie:
-Bereid samen met jou danspartner een auditie/dansje voor van maximaal 1,5 minuut aan muziek naar keuze. Zorg dat de muziek VOOR vrijdag 16 september bij ons is aangeleverd via e-mail adres info@nl-groupfitness.com als mp3 bestand.
– Zorg dat je herkenbaar bent als “KOPPEL” denk aan dezelfde outfit, dezelfde kleuren, eventueel dezelfde haardracht, wees creatief.
– De Dansmarathon is een wedstrijd, maar wij verwachten een sociale houding aan gedrag. Het gaat immers om het plezier en dat willen we ook met z’n allen uitstralen. Elkaar supporten en motiveren kan zelfs bonuspunten opleveren 😉

Wat neem je mee: Een outfit voor je auditie, genoeg water, gezonde snacks, lunchpakket voor eventueel tussendoor.

Opgave Auditie:


Zie het bijgaande google form en vul deze in VOOR maandag 12 september!
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe-MUgdhovAXN7o5XX1wgU8FKUuUweVJZ9XU3kSe9AhZiUi-A/viewform?usp=sf_link
Let op! Als duo dient deze beiden apart ingevuld te worden.
Zorg dat de muziek voor de auditie VOOR vrijdag 16 september is ingeleverd!

Kosten deelname: Wij vragen €7,50 per deelnemer. Deze dienen contant en gepast bij registratie afgerekend te worden.

De auditie is voorbij… Wat nu?

Tussen 6-8 weken na de auditie zul je een e-mail ontvangen met het bericht of je auditie samen met jouw danspartner spectaculair genoeg was om door te gaan naar De Dansmarathon in januari 2023!
(Psssstt! Als je een beetje creatief en een gezellige houding hebt dan maak je een ENORM grote kans ;))
In de Dansmarathon zul je gaan strijden tegen alle andere koppels en ga je misschien wel met de grote Dansmarathon Kids troffee naar huis.
(Het wedstrijdgeld voor de Dansmarathon in januari bedraagt € 15,- per persoon).

Tot zondag 18 september!
Nodig al je vrienden en vriendinnetjes uit om aan deze uitdaging mee te doen! Tijdens dit openbare evenement is iedereen is welkom!

Groetjes Bechir en Johanna #66


Group Fitness Studio No Limit > Nieuws > De Dansmarathon Kids