6 augustus 2020 15:43

Nieuwsbrief vakantiegangers & thuisblijvers…

Vakantiegangers!

Hopelijk genieten jullie van een welverdiende vakantie in binnen en/of buitenland.

Voor de veiligheid van onze members en ons team brengen we jullie graag op de hoogte van de volgende regelgeving in onze studio omtrent het terugkomen van een mogelijke vakantie/ bezoek aan het buitenland.

Kom jij uit een gebied waar bij thuiskomst een quarantaine wordt geadviseerd vanuit de rijksoverheid? Of heb jij een oranje gebied bezocht?

Dan verzoeken wij je vriendelijk om ten minste 14 dagen geen afspraak te plannen in het portaal en zo ook 14 dagen onze studio niet te bezoeken. (Ook na het eventueel testen op covid-19, lees meer via de volgende link: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/reizen-en-op-vakantie-gaan/in-thuisquarantaine-bij-terugkomst-uit-land-met-oranje-of-rood-reisadvies

Heb jij reeds lessen gereserveerd in ons portaal? Dan verzoeken wij je om deze in het portaal zelf te annuleren.

Jullie veiligheid en vertrouwen om te komen sporten is onze grootste prioriteit en dat kunnen we alleen samen als een team.

Tevens vragen we jullie in onze studio te allen tijden de anderhalve meter te blijven hanteren en waarderen. Iedereen gaat hier anders mee om en wij willen dat iedereen met een gerust hart kan komen sporten.

Bedankt voor jullie begrip en geniet vooral van jullie vakantie!

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van deze nieuwsbrief? Stuur dan gerust een WhatsApp naar 0631000663.

Stay cool en geniet van het zomerse weertje in binnen- en buitenland

Sportieve zomerse groet,

Jowen Gaasbeek & Team Dance Fitness Studio No Limit

Group Fitness Studio No Limit > News > Nieuwsbrief vakantiegangers & thuisblijvers…