15 maart 2020 20:19

Dance Fitness Studio Dance No Limit is tijdelijk gesloten (COVID-19)

UPDATE COVID-19 – Dance Fitness Studio Dance No Limit

Zoals we jullie vermeldt hebben in de laatste nieuwsbrief zouden we alle nieuwsberichten omtrent het COVID-19 virus nauwlettend in de gaten houden. 

We hoopten natuurlijk dat een kleine aanpassing in onze studio met een enorm streng schoonmaak schema + protocol voldoende zou zijn om de zaak open te houden. Helaas en tegelijkertijd vinden wij het heel begrijpelijk dat de regering het besluit heeft genomen om alle sportscholen/studio’s te sluiten t/m ten minste maandag 6 april.

We zijn er zelf een enorme voorstander van want op deze manier kunnen we natuurlijk een steentje bijdragen aan het indammen van het virus. Ook staat de gezondheid van jullie en onze medewerkers op nummer 1!
Wij zijn tijdens de eerste persconferentie al stiekem uit gegaan van het ergste scenario.
Daardoor hebben wij tijdens de weken dat we gesloten zijn een positieve en briljante oplossing voor al onze leden. Zodat jullie toch allemaal kunnen blijven sporten. Lees verder…

We hebben de afgelopen week dag en nacht doorgewerkt om jullie te kunnen voorzien van een reeks digitale en unieke lessen.
Het inschrijven van de online lessen gaat vanaf maandag 16 maart van start en werkt als volgt:

De aantal plekken voor de lessen zijn tijdelijk without limits.
Inschrijven is wel verplicht om te kunnen deelnemen aan de digitale lessen.
Inschrijven kan tot 1 uur voor de les aangezien we achter de schermen het portaal moeten activeren voordat de lessen van start gaan. Hier zijn GEEN uitzonderingen mogelijk. Wees dus op tijd met je lessen reserveren in het portaal.

Diegene die zich inschrijven voor de lessen in Fitmanager krijgen via Fitmanager een persoonlijk en uniek linkje doorgestuurd van ons besloten video portaal. (LET OP! Het is NIET toegestaan om deze video’s te delen met derden of op social media)!
Je kunt in de weken dat je niet naar de studio kunt komen dus lekker vanuit de woonkamer met onze instructrices mee sporten. Deze lessen zijn speciaal voor jullie de afgelopen dagen opgenomen.

Nadat de “les” is afgelopen wordt de link die je van ons hebt gekregen ongeldig en kun je je weer inschrijven voor een van de andere lessen.
De link is dus alleen actief wanneer de lessen gegeven worden. (Tot een uur nadat de les is afgelopen om jullie een beetje speling te geven).

Welke lessen hebben wij momenteel voor jullie in petto:

Geesje heeft speciaal voor jullie een geweldig lesje yoga opgenomen! Onze Zumba® instructrices werkte allemaal samen om maar liefst 2 compleet verschillende lessen aan te kunnen bieden via het portaal.
Linda en Jowen hebben zich ingezet voor de Zumba® Gold lessen. Ook de kids & Jeugd krijgen hun dansjes via dit portaal aangeleverd en voor Strong30 / Strong by Zumba® hebben we 2 verschillende links waaruit jullie kunnen kiezen en onbeperkt toegang hebben. Op verzoek hebben we zelfs de nieuwste les Strong30 voor jullie opgenomen en kunnen jullie vanuit de woonkamer met Jowen mee sporten. Voor de fanatiekelingen volgt ook nog een surprise vanuit Home Office die momenteel heel hard aan het werk zijn voor jullie om deze moeilijke periode in elk geval wat te kunnen inkleuren. 

Zoals je kunt merken vinden wij uw gezondheid meer dan belangrijk, vooral tijdens deze onrustige periode. Iedereen heeft er mee te maken en als wij hierin een vleugje zonneschijn kunnen zijn dan doen wij dat heel erg graag. Have fun, geniet van de digitale lessen en wij hopen jullie heel snel weer live op de vloer te mogen zien. 

Tot die tijd! Stay healthy, blijf sporten! Zorg goed voor je naasten en voor jezelf en laten we met ons allen positief blijven!

We begrijpen natuurlijk dat jullie vragen hebben over deze hele situatie. We verzoeken  je eerst naar de veelgestelde vragen te kijken op onze website (FAQ) Voordat je ons een WhatsApp/ e-mail berichtje stuurt.
Die is te vinden in ons volgende nieuwsbericht.

Mochten er andere vragen zijn die er niet tussen staan stuur gerust een WhatsApp naar 0631000663.
Van maandag t/m vrijdag beantwoorden we hier al je vragen. Door de bizarre situatie kan het zijn dat we iets langer de tijd nodig hebben om je vragen te kunnen beantwoorden. 

Bedankt voor jullie begrip!

Met sportieve groet,

Jowen Gaasbeek

Team Dance Fitness Studio Dance No Limit

Group Fitness Studio No Limit > News > Dance Fitness Studio Dance No Limit is tijdelijk gesloten (COVID-19)