30 juni 2020 14:59

NIEUWSBRIEF (RE)OPENING

Beste members,

kopie%20van%20kopie%20van%20kopie%20van%20stay%20home%20keep%20moving%20(3).png

Zoals jullie natuurlijk al hebben gemerkt brengen we jullie nogmaals het goede nieuws dat we vanaf woensdag 1 juli weer “open” mogen. Tot vandaag zijn wij bezig geweest met het levende protocol van NL Actief. Uiteraard hanteren wij ook de voorgestelde regels en de richtlijnen vanuit het R.I.V.M. Veilig, verantwoord en vertrouwd hopen wij dat iedereen weer gezellig gebruik komt maken van onze groepslessen.

1 juli staat met HOOFDLETTERS in onze agenda! De (re)opening is het beste nieuws van het jaar en kunnen niet wachten tot we jullie weer allemaal kunnen verwelkomen.

Normaal gesproken hebben wij jaarlijks een zomerstop van 3-4 weken, maar aangezien wij nu net weer eindelijk “indoor” open mogen lassen wij natuurlijk geen zomerstop in. We brengen jullie het goede nieuws dat wij de gehele zomer doorlopend geopend zijn. Wel hanteren wij een aangepast zomerrooster dat mogelijk per week kan verschillen.

Houd hiervoor het portaal (Fitmanager) goed in de gaten. En wees op tijd met het aanmelden van de lessen. 

Vanaf september gaan we weer terug naar ons vernieuwde reguliere lesrooster. En aangezien de zaterdagochtend lessen zo massaal bezocht werden, hier veel vraag naar was en iedereen enthousiast reageerde gaan we deze vast op ons lesrooster laten staan. En dat is nog niet alles…

Tevens willen we jullie het goede nieuws brengen dat we vanaf september een nieuwe, verfrissende en unieke groepsles erbij gaan geven.

De release hiervan zal plaatsvinden op woensdag 1 juli! Iedereen is dan ook van harte uitgenodigd om te komen kijken. Dit zal echter op “afspraak” moeten gebeuren om de mensen te verdelen in onze zaal. Hiervoor zullen we gebruik maken van enkele/verschillende tijdslots (in het portaal genaamd (RE)OPENING) zodat iedereen de kans krijgt om te komen kijken naar de release. Dit kan gewoon door jezelf aan te melden in het portaal. Tevens gebruiken we dit moment om jullie terug welkom te heten in jullie oude vertrouwde en veilige zaal waarbij we graag iedereen laten kennis maken met het “nieuwe normaal”.

kopie%20van%20kopie%20van%20kopie%20van%20kopie%20van%20thumbnail%20teaser%20%20(17).png

Het houdt niet op met alle leuke voordelen omtrent de (re)opening.

Vol trots melden we jullie dat onze “LIVESTREAMS” & “ON DEMAND” lessen tot ten minste 1 september zijn inbegrepen in jullie lidmaatschappen. We zijn momenteel druk bezig met een nieuwe software en de inrichting hiervan, hierover volgt binnenkort meer informatie. 

Graag brengen we jullie ook op de hoogte van onze “vernieuwde regeltjes” om het voor iedereen veilig en verantwoord te houden om te komen sporten.

Zie hier beneden een gemakkelijk overzicht dat iedereen verplicht door dient te nemen voordat hij of zij komt sporten in onze zaal/OPEN AIR locatie. En zie onderstaand enkele aanvullende en belangrijke informatie die je even goed door dient te lezen. Het protocol is uiteraard ook te allen tijde bij onze ingang te vinden.

Jullie komen gewoonweg sporten zoals jullie “normaal” gewend zijn. Echter hebben wij (tijdelijk) een andere ingang en uitgang. Let op! We vragen dan ook iedereen verplicht gebruik te maken van de rolpoort (achter het muurtje) als ingang en uitgang. De rest wijst zichzelf. Voor binnenkomst spray je even je handen in met onze desinfectie spray. Indien je je schoenen wilt wisselen/opbergen kan dat meteen bij de ingang waar wij ons schoenen rek hebben geplaatst.

kopie%20van%20kopie%20van%20kopie%20van%20spelregels%20om%20samen%20en%20veilig%20te%20sporten%20(3).png

Betreden van de zaal kan maximaal 10 minuten van tevoren en alleen op het teken van de instructeur. Na afloop van de les dient iedereen weer volgens de nieuwe route het pand te verlaten. Let er op dat je buiten ook 1,5 meter afstand hanteert om je zo te houden aan de lokale noodverordening. Als onze instructeurs je daar persoonlijk op aanspreken is dat voor de veiligheid van jezelf, anderen en het openhouden van onze studio.

Bereid jezelf voor voordat je komt sporten, zorg dat je naar het toilet bent geweest en zorg voor een reeds gevulde waterfles (of twee). We hebben in de zaal geen watervulpunt en bezoek van het toilet willen we zo veel als mogelijk beperken aangezien we mensenstroom in de keuken/toiletruimte delen met onze buren My35′. 

Afval zoals bijv. bananenschillen/papiertjes van jullie energy bars dienen jullie zelf mee naar huis te nemen. We hebben in de studio geen prullenbakken voor afval uit hygiënisch oogpunt. Wel zorgen we dat er plastic zakjes klaarliggen zodat jullie het “afval” niet zo in jullie sporttas hoeven te bewaren.

Wij kunnen niet wachten om onze passie weer met jullie te delen, wij kunnen niet wachten tot jij weer lekker bij ons aan de slag kunt en weer even lekker kunt komen afschakelen in onze happy bubble. Zodat we weer even allemaal onze challenges van het leven kunnen uitschakelen wanneer we voet zetten in huize No Limit.

Tot snel! Tot morgen!

Jowen +

Team Dance Fitness Studio No Limit 

Group Fitness Studio No Limit > Nieuws > NIEUWSBRIEF (RE)OPENING